Sorteig de la Panera Som Dones del Món

El número premiat ha estat 028

Agraïm a totes les persones que ens heu comprat les butlletes ja que totes esteu ajudant al projecte Som Dones del Món que els caps de setmana posa a l’abast de persones sense sostre que viuen als carrers del nostre districte aliments a l’espai de la cuina del Kasal de Joves de Roquetes i del Centre Toniguida.

Aquest projecte a més de donar l’esmorzar, el dinar i un entrepà per a sopar elaborats per les nostres voluntàries i gràcies a donacions d’aliments d’establiments del barri. Ofereix dutxa els caps de setmana i acompanyament entre setmana en la tramesa de documents de padró, sanitaris, derivacions a serveis específics, activitats a espais del barri de Les Roquetes i fonamentalment Escolta Activa i Suport Mutu.

Totes les nostres voluntàries tenen clar que les persones que arriben els caps de setmana, en aquest moment aproximadament 30 persones cada dia, han de ser les protagonistes i han de col·laborar exceptuant en l’elaboració dels aliments (això només ho fan les voluntàries/cuineres) en diverses coses com parar taula, recollir-la, rentar plats, treure les escombraries, deixar l’espai net, etc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *