Al gener hem començat aquest projecte amb un grup de dones i fem diverses accions.

Les dones han posat el nom al grup que es diu «Renacer» i elles han decidit que ens reunim els dilluns mati i dissabtes tarda.

Dilluns de 10-11:15 al Toniguida (TiG) acompanyament a l’aula d’informàtica per agafar habilitats TiC, fer el currículum, preparar entrevista, cercar feina. La facilitació la fa Paula, tècnica de Som del Barri i Rosa tècnica de l’entitat Cambio Social Positivo

Dissabte de 17:00-19:30 al TiG una setmana fem la sessió emocional amb Eli, la terapeuta gestalt de Som del Barri i, una altra setmana la sessió de valors en economia social i solidària, ecofeminista, circular amb Carmen la nostra tècnica en relacions laborals i també els tallers de reciclatge amb Emilia la nostra artesana. Sempre contant amb el recolzament de MCarmen i Tina com a sòcies.

Si estàs interessada posa’t en contacte amb nosaltres a somdelbarri@gmail.com o al telèfon de contacte 651 500 315