Som del Barri

Som Coixint Xarxes

Projecte d’emprenedoria col·lectiva en el sector tèxtil amb eines formatives per a tenir habilitats amb els valors d’ESS. Facilitem per a que les dones en situació de vulnerabilitat socioeconòmica puguin liderar el seu propi  projecte. Lluitem contra l'aïllament amb dinàmiques de suport mutu i enxarxament a la comunitat.

Som Artesanes i Economia Circular

Col·lectiu que sensibilitza en valors d'economia circular, residu 0, valoració i aprenentatge de l'artesania tradicional i actual amb els valors de cooperació, suport mutu, sostenibilitat cercant materials més sostenibles per a l’elaboració d’articles d’artesania considerant el residu com a recurs creant un article útil, bonic, accessible i de proximitat.

Som Dones del Món

SOM un grup de veïnes del barri de Roquetes multigeneracional. Empatitzem amb la vulnerabilitat de les persones sense sostre del nostre territori.  Esgotades de no trobar solucions per a les persones que pateixen aquesta situació hem pres la iniciativa de fer un projecte els caps de setmana que es quan pateixen més la manca de respostes de l’administració.

Som Cuina

Projecte de cohesió a través del menjar com a acte social sensibilitzant amb valors d’alimentació saludable, sostenible, saborosa i diversa tant de cultures, llocs del mon o tipus; vegetariana, vegana, tradicional i de reaprofitament.
Lluitem per l'empoderament personal, l'autoestima, per a conciliar la vida laboral amb la personal

Ultimes noticies

Mostra d’Entitats Festes Majors de Verdum 2023

El número del sorteig ha estat el 881, a la plaça no va sortir cap persona guanyadora. La panera de productes hi és al C/ Viladrosa, 130 fins l’11 d’octubre. […]

Jornada d’Inauguració del Taller/Local del Projecte de Costura

Jornada d’il·lusió compartida amb sòcies i veïnes Este martes 12 de septiembre de 2023, tuvimos la gran ilusión de inaugurar un proyecto de ocupación laboral liderado por nuestra socia Siomara […]

«Disseny i Costura SK» Projecte d’Inserció Laboral

Inauguració Taller/ Local social el 12 de setembre de 2023 al C/ Viladrosa, 130 al barri de Verdum

Ver todas nuestras noticias
Mai deixem d'apendre

Galeria d’actes

Invitació Inauguració local 12/9/2023.