Som del Barri

Som Coixint Xarxes

Projecte d’emprenedoria col·lectiva en el sector tèxtil amb eines formatives per a tenir habilitats amb els valors d’ESS. Facilitem per a que les dones en situació de vulnerabilitat socioeconòmica puguin liderar el seu propi  projecte. Lluitem contra l'aïllament amb dinàmiques de suport mutu i enxarxament a la comunitat.

Som Artesanes i Economia Circular

Col·lectiu que sensibilitza en valors d'economia circular, residu 0, valoració i aprenentatge de l'artesania tradicional i actual amb els valors de cooperació, suport mutu, sostenibilitat cercant materials més sostenibles per a l’elaboració d’articles d’artesania considerant el residu com a recurs creant un article útil, bonic, accessible i de proximitat.

Som Dones del Món

SOM un grup de veïnes del barri de Roquetes multigeneracional. Empatitzem amb la vulnerabilitat de les persones sense sostre del nostre territori.  Esgotades de no trobar solucions per a les persones que pateixen aquesta situació hem pres la iniciativa de fer un projecte els caps de setmana que es quan pateixen més la manca de respostes de l’administració.

Som Cuina

Projecte de cohesió a través del menjar com a acte social sensibilitzant amb valors d’alimentació saludable, sostenible, saborosa i diversa tant de cultures, llocs del mon o tipus; vegetariana, vegana, tradicional i de reaprofitament.
Lluitem per l'empoderament personal, l'autoestima, per a conciliar la vida laboral amb la personal

Ultimes noticies

Mostra de les artesanes de Som del Barri a la 9Birras Fest

Aquest dissabte ens trobaràs a la Plaça Soller a partir de les 11:00, hi serem tot el dia. Vine!!

Guanya ajudant a Som del Barri

19 novembre Jornada Salut Integral al TiG

La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements organitza la 16a Jornada de Salut Integral de Nou Barris amb activitats gratuïtes al centre Ton i Guida C/ Romaní, 6 El projecte Som Cuina […]

Ver todas nuestras noticias
Mai deixem d'apendre

Galeria d’actes

Invitació Inauguració local 12/9/2023.